MagMedia - Golfbladet, Tennisavisen og Skiavisen

Redaktionel profil

TENNISAVISEN udkommer udkommer 6 gange om året og leveres gratis til mere end 280 klubber.

Dermed har annoncørerne enestående muligheder for at nå en attraktiv målgruppe på ca. 60.000 klubmedlemmer. Oplaget er om sommeren på ca. 15.000 og om vinteren ca. 13.000 eksemplarer.

TENNISAVISENs læsere er livsnydere, og derfor vil livsstilprodukter og naturligvis tennisudstyr også få godt med spalteplads i avisen, der naturligvis også vil fokusere på de mange tennisrejsemål der findes.

Der vil være eksklusive reportager fra de største turneringer i udlandet, hvor vi selvfølgelig vil følge Caroline tæt i hendes kamp paÌŠ banen.

TENNISAVISEN vil ogsaÌŠ informere læserne om danske turneringer, holdturneringer og landsholdsaktiviteter, samt diverse emner og aktiviteter som vedrører danske tennisspillere og klubber.

 

TENNISAVISEN sætter ogsaÌŠ fokus paÌŠ en lang række temaer indenfor tennisomraÌŠdet, saÌŠsom spiller- og klubportrætter, holdturneringer, instruktion og internationale begivenheder.

TENNISAVISEN skrives af journalister og personer som engageret deltager i tennislivet baÌŠde herhjemme og i udlandet.

TENNISAVISEN har i 2014 lanceret sin egen tennisportal paÌŠ nettet: www.tennisavisen.dk. Her vil vi løbende bringe saÌŠvel danske som internationale nyheder. Portalen vil ogsaÌŠ tage aktuelle emner op til debat og give brugerne mulighed for ytre sig. Det nye tiltag vil give danske tennisspillere masser af sjove og spændende indgange til tennissporten.

OgsaÌŠ annoncørerne vil faÌŠ helt nye muligheder for at præsentere deres produkter for det tenniselskende publikum.