MagMedia - Golfbladet, Tennisavisen og Skiavisen

Redaktionel profil

GOLFBLADET er Danmarks største, stærkeste og førende golfavis.

GOLFBLADET skrives af Danmarks bedste og mest erfarne golf-journalister.

GOLFBLADET udkommer 12 gange i 2016 i et oplag på ca. 19.000 eksemplarer pr. udgivelse. 

GOLFBLADET er GRATIS og vil kunne findes i et flot stativ i alle danske klubber under Dansk Golf Union. Endvidere distribueres GOLFBLADET gennem Pay & Play klubber, golfudstyrs-forhandlere samt udvalgte kroer og hoteller.

Dermed har annoncørerne enestående muligheder for at nå den attraktive og købestærke målgruppe på over 170.000 DGU-medlemmer. (Kilde: DGU).

GOLFBLADET rammer målgruppen i selve golfmiljøet der, hvor man er sikker på, at den kommer, nemlig i golfklubben. Derfor er læserne særdeles modtagelige overfor budskaberne.

 

GOLFBLADET informerer om turneringer, landsholdsaktiviteter og diverse andre aktiviteter, som vedrører danske spillere og klubber.

GOLFBLADET bringer spændende, velskrevne og smukt illustrerede baggrundsartikler, reportager og interviews. Instruktions- og regelartikler. Bane- og klubanmeldelser. Spiller- og klubportrætter og har desuden uddybende temanumre om Golfudstyr, golfmode og golfrejser.

GOLFBLADET bringer desuden livsstilsstof om ure, biler, design, teater, film, bøger, musik, mad og vin. Alt sammen præsenteret i et flot og kreativt layout.

GOLFBLADET har den bedste tryk- og papirkvalitet.

GOLFBLADET bringer i hvert nummer eksklusive konkurrencer, hvor læserne kan vinde endog meget flotte præmier.